drama u madridu

Modrićevo slavlje na treningu Reala pokvario suigrač koji je hitno prebačen u bolnicu

26.09.2018 u 10:38

Bionic
Reading

Utorak je trebao proteći u slavljeničkom raspoloženju, barem što se momčadi madridskog Reala tiče. Iz Londona se u Madrid vratio najbolji svjetski nogometaš Luka Modrić, a Fifine nagrade 'pokupili' su i Sergio Ramos, Marcelo, Raphael Varane te Thibaut Courtois koji su uvršteni u najbolju momčad svijeta...

Trening 'kraljeva' u utorak prijepodne započeo je u svečanom raspoloženju, imali su igrači Reala što i slaviti nakon tolikih Fifinih trofeja s kojima su se vratili iz Londona. Jasno da je naš Luka Modrić, koji je izabran za Najboljeg svjetskog nogometaša u prošloj sezoni, bio u centru pažnje.

No, sjajnu je atmosferu pokvarila iznenadna bolest jedne od zvijezda Reala. Naime, Isco (26) se u jednom trenutku požalio na bolove u predjelu trbuha. Od jakih i učestali bolova počeo se previjati, nije mogao nastaviti s treningom. Liječnička služba 'kraljeva' odmah ga je pregledala i hitno je prebačen u obližnju bolnicu.

Ustanovljeno je kako se radi o upali slijepog crijeva te je Isco odmah i operiran! Ofenzivni veznjak Reala i španjolske reprezentacije tako će sigurno pauzirati sljedeća četiri tjedna koliko traje oporavak nakon takve operacije. To znači kako će Real bez jednog od standardnih prvotimaca biti na utakmicama protiv Seville, u gradskom derbiju s Atleticom, u Ligi prvaka protiv CSKA, na gostovanju kod Alavesa te gotovo sigurno i protiv Levantea 20. listopada. U istom će razdoblju propustiti i prijateljsku utakmicu španjolske reprezentacije s Walesom te onu Lige nacija protiv Engleza.

  • +3
Europski Superkup: Real M. - Atletico M. Izvor: Pixsell / Autor: Marius Becker/DPA/PIXSELL

U klubu su za sada oprezni, no svi se nadaju kako bi Isco trebao biti spreman za veliki derbi, 28. listopada igra se prvi ovosezonski El Clasico, Real ide u goste Barceloni.