Wesley Sneijder SE OGLASIO

Modrićeva izjava dirnula legendarnog Nizozemca: To pokazuje koliko si velik i ponizan

06.12.2018 u 11:16

Bionic
Reading

Nakon što je Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i vezni igrač Real Madrida, osvojio Zlatnu loptu koju dodjeljuje francuski magazin France Football, uslijedile su čestitke kolega iz svih dijelova svijeta

Podsjetimo, Luka Modrić postao je prvi nogometaš u povijesti koje je u jednoj godini osvojio četiri najvažnije nagrade - za najboljeg igrača godine Uefe i Fife, za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva te, na kraju, ovog ponedjeljka, postao je i osvajač Zlatne lopte France Footballa.

'Jako sam sretan, ali ova nagrada je također za one igrače koji su je vjerojatno zaslužili osvojiti, ali nisu je dobili. Znate, neki igrači su trebali osvojiti Zlatnu loptu posljednjih godina, poput Xavija, Inieste ili Sneijdera. No nije se to dogodilo. Sada ljudi ipak traže nešto drukčije. Mislim da je ova večer bila i pobjeda za nogomet', kazao je Luka Modrić za španjolske medije.

Među čestitarima posebno se svojim komentarom istakao legendarni Nizozemac Wesley Sneijder, kojeg se Modrić sjetio i spomenuo ga. Očito ga je to dirnulo…

'Igrati protiv tebe bilo je u istom trenutku teško, ali i zadovoljstvo. Gledati te kako posvećuješ osvajanje Zlatne lopte drugim igračima, uključujući mene, pokazuje koliko si velik i ponizan. Luka, ovo si zaslužio. Velike čestitke', napisao je dirnuti Sneijder, koji je igrao u Real Madridu od 2007. do 2009., na Instagramu.

Ova izjava trebala bi zauvijek začepiti usta Ronaldu i njegovoj obitelji te svima onima koji su mišljenja kako je Portugalac zaslužio većinu spomenutih nagrada, uključujući Zlatnu loptu.

  • +12
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: CYRIL MOREAU/PIXSELL