žustro na treningu

Modrića razbjesnilo ponašanje 'klinca', pa mu održao lekciju

30.11.2018 u 16:41

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske reprezentacije i veznjak Reala, Luka Modrić, u 'kraljevskom klubu' ima status kakav dolikuje jednom od najboljih nogometaša svijeta

Luka Modrić mukotrpno je radio tijekom karijere kako bi stigao do naslova najboljeg nogometaša godine, ali i jednog od ključnih igrača najvećeg nogometnog kluba 20. stoljeća - madridskog Reala.

Naravno, tako se ponašao gdje god je bio, a svaki mu je trening bio jednako važan. I s toga je na reakciju Viniciusa, 18-godišnjeg Brazilca, koji se ovog ljeta priključio 'kraljevima', ali je prvih nekoliko mjeseci bio na 'kaljenju' u nižim ligama, reagirao baš kako i treba.

Naime, nakon što su Viniciusa uvrstili među članove A momčadi, očito je dečko 'poletio' te je na zagrijavanju ovog petka, dok su igrali 'ševe' olako reagirao na jednu Modrićevu loptu. Jednostavno, nije se ni potrudio doći do lopte, što je Viniciusu bilo smiješno, a našeg Modrića prilično razljutilo.

Nije Modriću bio problem ući u sredinu, ali kada je prolazio kraj mladog Brazilca iskoristio je priliku te ga ramenom 'zakvačio' kako bi mu stavio do znanja da u Realu baš i nije vrijeme za zafrkanciju.