POVRATAK LUKE

Modrić: Zbog ozljede sam bio van sebe

09.12.2009 u 12:29

Bionic
Reading

Luka Modrić je u utorak, nakon 101. dana pauze zbog ozljede, zaigrao 70 minuta protiv Grays Athletica. Povratak hrvatskog reprezentativca na teren nije razveselio samo izbornika Bilića, već su i u Tottenhamu presretni zbog njegovog povratka, te su na svojim stranicama ispisali: Dobro došao nazad, Luka!

'Maestro sredine terena', kako mu tepaju u klubu, Luka Modrić priča je dana u svom klubu zbog činjenice da je odigrao prve minute nakon duge stanke i ozljede noge zarađene na utakmici protiv Birminhama. Luka je pauzirao 101 dan prije nego što je u utorak odigrao za drugu momčad Spursa.

Trener Tottenhama Harry Redknapp je pozorno promatrao trening utakmicu na kojoj je nastupio Modrić te je presretan zbog njegovog povratka, a zadovoljni su i u klubu, gdje su odmah razgovarali s hrvatskim reprezentativcem.

‘Dobro se osjećam. Ne osjećam više nikakve bolove i to mi je najvažnije. Nevjerojatno sam sretan zbog toga što opet mogu igrati nakon tri mjeseca. Nestrpljiv sam i jedva čekam utakmice. Posljednja tri mjeseca su mi bila teška, no sad je to iza mene. Znam da sad moram ići korak po korak i biti strpljiv u očekivanju kad će me trener uvesti u momčad', rekao je Modrić za službene stranice kluba priznavši da ga je ova prva teža ozljeda u karijeri šokirala:

‘Kad sam saznao o kakvoj se ozljedi radi, bio sam van sebe. To je bila moja prva teža od ozljeda i jednostavno mi je bilo teško nositi se s time, no uspio sam. Na svu sreću, to je sad iza mene.'