PREGOVORI U TIJEKU

Modrić već dogovorio sve uvjete s Real Madridom!

27.06.2012 u 10:21

Bionic
Reading

Luka Modrić pred vratima je madridskog Reala, piše španjolski AS i tvrdi da posao više ništa ne može zaustaviti. Još su navodno samo detalji u pitanju

Više ništa ne može spriječiti odlazak Luke Modrića iz Tottenhama. Kako prenosi španjolski AS, hrvatski reprezentativac već dogovara neke detalje ugovora s Real Madridom, a već je dogovorena dužina ugovora i plaća, dok se navodna odšteta kreće oko 50 milijuna eura, no u madridskom klubu vjeruju kako bi mogli dati Sahina i još 25 milijuna eura.

Da bi se posao zgotovio, mora proći još neko vrijeme jer u Tottenhamu očekuju ponudu Manchester Uniteda koji također očajnički želi dovesti Modrića i ne pita za cijenu, a također mu garantira mjesto u prvom sastavu.

Tu je i problem zvan Daniel Levy koji se već prošlog ljeta pokazao kao čvrst pregovarač kada Modrića nije htio pustiti u Chelsea.

'Modrić je ljubitelj naše lige i volio bi biti dio Mourinhove momčadi', navodi AS i tako potkrepljuje svoju priču o dolasku hrvatskog veznjaka u 'kraljevski klub'. Ukoliko se obistine najave, Modrić bi bio tek četvrti hrvatski nogometaš koji će zaigrati na Santiago Bernabeuu.

Uključite se i vi u raspravu oko ove i drugih nogometnih tema – registrirajte se na Tribina.hr informirajte se o vlastitoj reputaciji i sudjelujte u stvaranju sadržaja nove domaće nogometne zajednice!