LUKA O SVEMU

Modrić: Radije bih u Ligu prvaka nego da osvojimo FA kup

13.03.2010 u 12:00

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i član Tottenhama Luka Modrić otkrio je da bi radije da se njegovi 'spursi' kvalificiraju u Ligu prvaka nego da podignu pehar namijenjen osvajaču FA kupa

U ovom trenutku 'spursi' vode bitku za četvrto mjesto s Manchester Cityjem, Liverpoolom i Aston Villom. To četvrto mjesto vodi u Ligu prvaka, a upravo je to želja Luke Modrića.

'Kada bih mogao birati, onda bih najradije volio da se plasiramo u Ligu prvaka te osvojimo FA kup. No, osobno, radije bih u Ligu prvaka nego osvojio FA kup. To je veliko natjecanje, no s obzirom da nikad nisam igrao u Ligi prvaka, volio bih da osvojimo četvrto mjesto u Premiershipu i tako se kvalificiramo u Ligu prvaka', kazao je u razgovoru za Sky Sports Luka Modrić.

Hrvatski reprezentativac svjestan je da će Tottenham voditi tešku bitku za to mjesto koje vodi u najelitnije klupsko natjecanje.

'Liverpool, Manchester City i Aston Villa su nam najveći rivali za ulazak u Ligu prvaka. Bit će to teška i interesantna borba do kraja prvenstva. Nadam se da ćemo upravo mi završiti kao četvrti, ali do tog uspjeha neće biti lako doći', rekao je Luka koji je pričao i o svojim iskustvima kada je Tottenham vodio Juande Ramos te sada, kada ga vodi Harry Redknapp.

'Otkad je Harry došao u Tottenham, počeo sam igrati puno bolje. Dao mi je puno više samopouzdanja govoreći mi što očekuje od mene, kao i slobodu u igri, što mi je jako puno pomoglo. U početku sam se mučio, ali sada se super osjećam. Adaptirao sam se na život u Engleskoj i nogomet kakav se igra u Premiershipu.'