NIJE ČUDNO

Modrić odbio novi ugovor s Tottenhamom

25.03.2012 u 12:30

Bionic
Reading

Čelnici kluba su ponudili tjedno 140.000 engleskih funti, ali navodno Modrić nije htio progovoriti niti slovo o tome sve dok ne vidi što će biti s Harryjem Redknappom

U posljednje je vrijeme bilo mnogo špekulacija oko Luke Modrića i njegovog statusa u Tottenhamu. Ponajbolji igrač tog londonskog kluba je tražio odlazak, klub je dobivao jake ponude, a potom se sve razvodnilo.

No, vrlo brzo će opet buknuti kada je Modrić u pitanju jer je riječ o odličnom nogometašu kojeg želi mnoštvo velikih klubova. Chelsea je nizao ponude, ali je svaki put bivao odbijen od Tottenhama. Potom se za Modrića zagrijao i Alex Ferguson, odnosno, njegov Manchester United...

Kako piše Sunday Mirror Modrić je odbio potpisati novi ugovor s Tottenhamom. Čelnici kluba su ponudili tjedno 140.000 engleskih funti, ali navodno Modrić nije htio progovoriti niti slovo o tome sve dok ne vidi što će biti s Harryjem Redknappom.

Zov engleske reprezentacije je sve jači, kada je Redknapp u pitanju, i postaje očito da bi Modrić također napustio klub ukoliko Redknapp preseli na izborničku dužnost.