probudila se nada

Modrić među veličanstvenima: To je formula kako šokirati PSG!

11.02.2018 u 13:11

Bionic
Reading

Španjolski najpopularniji sportski dnevnik Marca naglašava kako je u utakmicama protiv Seville i Sociedada Real pronašao pobjedničku formulu koja mu je potrebna protiv PSG-a, a važnu ulogu u tome imao je i Luka Modrić...

Real se već oprostio od naslova prvaka u Primeri, a ispao je i iz Kupa kralja pa mu Liga prvaka ostaje jedina nada za osvajanje titule ovog proljeća.

  • +13
Luka Modrić - zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Madridski klub dugo se mučio i nikako nije pronalazio pravu igru, no dvoboji protiv Seville i Sociedada na Santiago Bernabeuu, u kojima je već na povremenu imao prednost 5-0 i 4-0 probudila je nadu španjolskih medija da bi protiv moćnog PSG-a ipak mogao proći dalje u osmini finala elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

Pod naslovom 'Šest veličanstvenih u Realovim golijadama' sportski dnevnik Marca naglašava koji igrači su imali ključnu ulogu u dva najbolja poluvremena Zidaneove momčadi. Među njima je i Luka Modrić koji je zajedno s Tonijem Kroosom vodio igru, a pohvale su dobili i Vazquez te Asensio na krilima, kao i Ronaldo te Benzema u napadu.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

No, problem ostaje obrambeni dio momčadi koji prima zaista previše golova, što protiv Neymara, Mbappea, Cavanija i društva neće biti oprošteno. Zato će Real morati odigrati taktički znatnu bolju utakmicu u srijedu ako želi napraviti štetu uoči uzvrata bogatom pariškom klubu...