ABRAMOVIČ OPET KUPUJE

Modrić kreator igre u seksi nogometu Chelseaja?

03.05.2011 u 10:37

Bionic
Reading

Chelseajev prvi čovjek, ruski milijarder Roman Abramovič odlučio je još malo uložiti u svoju momčad te je stavio na raspolaganje 80 milijuna funti da bi 'bluesi' napokon igrali 'seksi nogomet'. Glavni kreator mogao bi im biti i naš Luka Modrić

Prema pisanju The Suna, Abramovič će i ovog ljeta uložiti 'solidan iznos' da bi njegov Chelsea igrao što atraktivnije. U siječanjskom roku za 72 milijuna funti kupio je Fernanda Torresa i Davida Luiza, a za ljetni prijelazni rok pripremio je dodatnih 80 milijuna funti. Mete su zadnji vezni, brzo krilo i desni bočni, a tri prve asocijacije su Arsenalov Cesc Fabregas, Tottenhamov Gareth Bale i nizozemski branič Gregory van der Wiel.

No kako je do željenih igrača teže doći nego pomisliti, izvršni direktor Ron Gourlay dao je 'širi popis', na kojem su Wesley Sneijder, Thomas Müller, Adam Johnson, Matt Jarvis, Ashley Young, Jack Rodwell, Fellaini Marouane, Andrej Aršavin i naš Luka Modrić.

Prema neimenovanom izvoru iz kluba sa Stamford Bridgea, bez obzira što je Chelsea opet u kombinaciji za naslov, a ukoliko pobijedi u nedjelju na Old Traffordu i gotovo sigurno novi prvak Engleske, Abramoviča 'pali' atraktivniji nogomet. Čak ga je sam nazvao 'seksi nogometom'.

'Roman je oduvijek više želio vidjeti Chelsea kako igra u gostima, kako on to kaže, 'seksi nogomet'. Draže su mu pobjede u kaotičnom izdanju 4:3,  nego sigurne i neupitne pobjede 1:0', rekao je izvor blizak klubu.