luka ozbiljno trenira

Modrić ima plan kako se vratiti u formu s kojom je postao najbolji nogometaš svijeta

18.07.2019 u 05:59

Bionic
Reading

Dnevnik Marca naglašava kako je Luka Modrić iznimno ozbiljno shvatio pripreme za novu sezonu u dresu Reala te upravo njihov nedostatak krivi za nešto skromnije nastupe nakon SP-a u Rusiji...

Hrvatski 33-godišnji veznjak proživio je 2018. godinu iz snova. Proglašen je najboljim nogometašem svijeta od strane Fife, Uefe i France Footballa, a također je s Realom osvojio treću u nizu Ligu prvaka, a s Hrvatskom srebro na SP-u u Rusiji.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Međutim, ti su uspjesi utjecali na njegove nastupe prošle sezone pa tijekom jeseni, kao i ovog proljeća nije bio u formi koja ga je odvela na krov svijeta.

Najpoznatiji španjolski dnevnik Marca na temelju svojih izvora iz svlačionice Reala objavljuje ove srijede kako je Luka Modrić odlučio pod svaku cijenu izbjeći sličan scenarij ovog ljeta, a stručni stožer madridskog kluba u tome će mu pokušati pomoći.

'Modrić je nogometaš koji veliku pažnu pridaje ljetnim pripremama,' naglašava spomenuti dnevni list i najavljuje kako je Luka već počeo naporno raditi kako bi od prvog kola španjolskog prvenstva bio na visini zadatka, što nije mogao prošle godine, jer je bio emocionalno i fizički ispražnjen, a u cijelu priču upleo se i europski Superkup od kojeg nije bio pošteđen početkom kolovoza pa zaista nije imao priliku napuniti baterije.

Ovaj put Real nema nikakve slične obaveze tijekom ljeta i prvu službenu utakmicu igrat će tek 17. kolovoza protiv Celte u Primeri.

'S obzirom da će 9. rujna napuniti 34 godine, Modrić je svjestan da nije isti igrač koji je došao u Real prije sedam godina. Svaki korak približava ga kraju, no on je natjecateljski nastrojen pobjednik koji želi nadmašiti 15 titula koje je dosad osvojio u bijelom dresu. I želi ponovo uživati,' zaključak je dnevnika Marca.

S novim suigračima poput Hazarda i Jovića, to bi se moglo i ostvariti...