OSTALA SEDMORICA

Modrić bez nominacije za najboljeg igrača

08.04.2011 u 18:41

Bionic
Reading

Iako je prema mnogim predviđanjima kotirao kao relativno sigurna oklada da će biti uvršten među kandidate, ime Luke Modrića nije se našlo na listi igrača koji konkuriraju za najboljeg igrača engleskog Premiershipa

Na objavljenoj listi našla su se sedmorica: Nemanja Vidić, Gareth Bale, Samir Nasri, Carlos Tevez, Scott Parker, Charlie Adam i Rafael van der Vaart.

Dakle, jedino je Tottenham dobio dvojicu predstavnika (Balea i Vaarta) i mjesta za trećeg Spursa, logično je, nije bilo. U analizi renomiranog Guardiana među sedmoricom se svakako trebao naći i sjajni vratar Uniteda Van der Saar, a njihovi analitičari žale i za Vincentom Kompanyjem, Kevinom Nolanom i Lukom Modrićem.

'Luka ima nesreću što se ove sezone našao u medijskoj sjeni sjajnih Baleovih igara. Dok bale oduševljava solažama, Hrvat čitavu momčad čini boljom svojim umijećem zadržavanja lopte, postavljanja, razornih dodavanja i drskošću u završnici', smatra Rob Bagchi iz Guardiana.

Na forumu se, poslovično, roje milijuni ideja, ali jedna od najspominjanijih zamjerki predlagateljima je što su na popis uvrstili Van der Vartaa, a ne Modrića.