ŠOK ZA FANOVE

MMA na mukama, propao novi spektakl

19.09.2012 u 17:18

Bionic
Reading

Borilačkim spektaklima sve više problema rade ozljede glavnih gladijatora. Sada je propao sudar prvaka Strikeforcea Daniela Cormiera te jednog od ponajboljih UFC-ovih boraca Franka Mira

Veliki okršaj za Strikeforceovu titulu u teškoj kategoriji trebao se dogoditi 3. studenoga u Oklahomi, ali je, prema pisanju stranih portala, otkazan zbog ozljede Franka Mira.

Tako je propao još jedan borilački spektakl. Posljednjih mjeseci to se događalo organizaciji UFC (doping Overeema, ozljeda Hendersona), a sada i Strikeforceu koji je u istom vlasništvu.

Cormier je sredinom svibnja osvojio naslov Strikeforcea nakon što je u finalu Grand Prixa pobijedio Josha Barnetta. Bila mu je to deseta pobjeda u isto toliko nastupa.

S druge strane, bivšem UFC prvaku Miru je to bio novi pokušaj da se opet okiti nekom MMA titulom. U posljednjem meču je izgubio priliku da ponovo osvoji pojas UFC-ovog prvaka nakon što je izgubio od Juniora dos Santosa (26. svibnja), kada je u tu borbu uskočio kao zamjena za dopingiranog Alistaira Overeema.