PRIOPĆENJE KLUBA

Mladost se ispričala Saši Rajsaru

20.10.2011 u 15:37

Bionic
Reading

Nakon što je dužnosnik hokejaškog kluba Mladost Pavao Ivšac priznao da je verbalno vrijeđao igrača Medveščaka Sašu Rajsara, priopćenjem su se oglasili i iz Mladosti ograđujući se od ponašanja svog dužnosnika

Hokejaški gradski derbi Mladosti i Medveščaka obilježio je incident u kojem se verbalno na nacionalnoj osnovi vrijeđalo igrača Medveščaka Sašu Rajsara, a jedan od najglasnijih u vrijeđanju bio je dužnosnik Mladosti Pavao Ivšac. Kako nam je sam Ivšac potvrdio da je vrijeđao Rajsara (kojemu se uzvikivalo – Rajsaru, smeće slovensko), javili su nam se i iz Mladosti priopćenjem u kojem se ograđuju od takvog ponašanja smatrajući da nije civilizirano.

'KHL Mladost izražava veliko žaljenje zbog incidenta koji se dogodio u utakmici 3. kola prvenstva Hrvatske između KHL Medveščak i KHL Mladost. KHL Mladost se ograđuje se od neprimjerenog ispada člana Uprave kluba, i ovim putem se ispričava g. Saši Rajsaru, KHL Medveščak i sportskoj javnosti.

Stav je kluba da ovakvo ponašanje koje nije u skladu s normama civiliziranoga i sportskog ponašanja nema mjesta na sportskim tribinama i nema nikakvu vezu s navijačkom etikom koju njegujemo u klubu.

KHL Mladost u potpunosti podržava promociju hokeja na ledu i podupire prijateljstvo među svim igračima neovisno iz kojih klubova dolaze.

Svatko tko svojim zalaganjem doprinosi razvoju hokeja je dobrodošao i može očekivati maksimalne simpatije kluba i navijača Mladosti, što dokazujemo i svojim sportskim projektima koje provodimo.

KHL Mladost ulaže velike napore da se hokej u Hrvatskoj promovira, da se suradnja svih hokejaških klubova u regiji razvija na zadovoljstvo svih ljubitelja ovoga sporta', stoji u priopćenju Mladosti koje je potpisao glasnogovornik Željko Matotek.