danas protiv estonije

Mladi Vatreni u zadnji tren ostali bez prvog golmana, Pandur se ozlijedio, uskočio Josipović

11.11.2021 u 14:07

Bionic
Reading

Kako je izvijestio Hrvatski nogometni savez, reprezentacija do 21 godine bit će oslabljena u nadolazećim kvalifikacijskim susretima za odlazak na Europsko prvenstvo

Naime, zbog ozljede ramena hrvatsku mrežu u iduća dva ogleda neće čuvati Ivor Pandur, dosadašnji prvi vratar U-21 reprezentacije te inače član talijanskog prvoligaša Verone.

Pandur se ozlijedio na posljednjem treningu, a do sada je branio u sve četiri odigrane utakmice mlade reprezentacije koja je u skupini ostvarila isto toliko pobjeda (dva puta protiv Azerbajdžana te jednom protiv Finske i Norveške).

Iz ovog razloga Bišćan je naknadno u reprezentaciju pozvao Renata Josipovića, inače vratara zagrebačkog Dinama koji kao posuđeni igrač nastupa za slovenskog prvoligaša Bravo.

Hrvatska U-21 je prva u svojoj skupini, a slijede joj utakmice protiv Estonije u Puli (11. studenoga, 18 sati), dok 16. studenoga izabranici Igora Bišćana gostuju kod Austrije u Riedu.

Ivor Pandur je neposredno prije ozljede dao intervju za tportal i progovorio o izborniku Igoru Bišćanu, treneru Verone Igoru Tudoru, mladoj reprezentaciji i očekivanjima... Nažalost, ovaj ciklus bit će najvatreniji navijač Mladih Vatrenih. Intervju možete pogledati OVDJE.