ROVČANIN NA POLJUDU

Mladi napadač Želje na probi u Hajduku

16.12.2008 u 14:27

Bionic
Reading

Hajduk je dospio na dobar glas nakon provedenog preoblikovanja. Vijest da 'bijeli' raspolažu znatnim financijskim sredstvima nagnala je brojne igrače da potraže sreću na Poljudu

Najnoviji primjer je Damir Rovčanin (20) čiji su menadžeri ponudili usluge svog štićenika Hajduku. Rovčanin je talentirani napadač koji put prema bogatijim sredinama s Grbavice vidi preko Poljuda.

'Dobio sam ponudu Hajduka da im se priključim na pripremama u Antalyji', otkrio je Rovčanin za bosanskohercegovačke medije.

'Bilo bi mi drago kad bi se klubovi dogovorili i kad bi mogao karijeru nastaviti u splitskom prvoligašu', kazao je Rovčanin za kojeg su navodno interes pokazali i neki njemački prvoligaši.

Hajduk i Željezničar još uvijek nisu stupili u kontakt, tako da se navodna odšteta od 150 tisuća eura za Rovčaninov prijelaz ne može smatrati službenim zahtjevom ni njegovom konačnom cijenom, no ako momak zadovolji ukus Ante Miše ili nekoga drugoga iz uprave 'bijelih', nije isključeno da će se transfer realizirati.