ŠUŠKOV POPIS

Mladi 'kockasti' u Sion po cijeli plijen

24.08.2011 u 13:35

Bionic
Reading

Izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Šušak odredio je 23 nogometaša na koje računa za predstojeću kvalifikacijsku utakmicu protiv Švicarske koja se igra 5. rujna u Sionu

Zbog ozljeda izbornik neće moći računati na nekoliko standardnih prvotimaca ali je uvjeren da će mladi nogometaši u Švicarskoj potvrditi svoju darovitost.

'Švicarska je jedna od najboljih mladih reprezentacija Europe koje je na zadnjem Europskom prvenstvu igrala u finalu, a ta generacija igrača je prije dvije godine uvjerljivo bila najbolja na Starom kontinentu. No nama, nakon razočaravajućeg poraza protiv Gruzije na startu kvalifikacija, ne preostaje ništa drugo nego da u svim predstojećim utakmicama igramo na pobjedu', kazao je Šušak.

Na popisu pozvanih su: Lovre Kalinić, Marko Vasilj, Domagoj Antolić, Antonio Jakoliš, Mateo Pavlović, Renato Kelić, Ivan Paurević, Tonči Kukoč, Mario Tičinović, Dario Vujičević, Marcelo Brozović, Mateo Kovačić, Damir Šovšić, Dinko Trebotić, Filip Ozobić, Antonini Čulina, Zvonko Pamić, Tomislav Šarić, Petar Slišković, Mario Šitum, Ivan Lendrić, Tomislav Glumac i Duje Čop.

Okupljanje reprezentacije je u nedjelju u zagrebačkom hotelu Laguna odakle se odlazi u Terme Tuhelj u kojima će se pripremati do odlaska u Švicarsku gdje će u 19.30 na stadionu Tourbiollon u Sionu igrati protiv odgovarajuće selekcije domaćina.