ne prestaje šokirati

Mlada zvijezda Formule 1 se jedva izvukla iz jednog skandala, a onda iskreno rekla što misli o Schumacheru i ponovno navukla bijes na sebe

10.01.2021 u 18:05

Bionic
Reading

Nikita Mazepin novom je izjavom o obitelji Schumacher ponovno naljutio navijače koji mu nisu oprostili ni skandal s uznemiravanjem djevojke

Nova zvijezda Formule 1, mladi ruski vozač Nikita Mazepin, tek je nedavno potpisao svoj prvi profesionalni ugovor. Potpisao je za Ferrarijevu momčad Haas, ali veliki ugovor sa slavnom ekipom nije mu pomogao da se primiri i počne ponašati u skladu s novom pozicijom.

U kratkom je vremenu uspio dva puta šokirati javnost. Najprije je snimljen kako dira jednu djevojku po grudima dok ga ona odguruje, a ista je snimka objavljena na njegovom Instagramu. Iako ju je ubrzo obrisao, već se proširila društvenim mrežama i navukla bijes navijača koji su tražili da dobije otkaz. Momčad je stala iza njega uz osudu ovog vulgarnog čina, ali izgleda da mladi Rus pokušava dobiti otkaz.

U momčadi s njim je Mick Schumacher, sin legendarnog Michaela Schumachera, a izgleda da Mazepin baš i ne podnosi svojeg kolegu slavnog prezimena. U emisiji Match TV je jasno dao do znanja što misli o njemu.

'Mick i ja nismo prijatelji. Mi smo stari poznanici iz vremena dok smo se još utrkivali u kartingu. Iskreno, baš me briga za njegovo prezime', šokirao je bahati Mazepin i tako vjerojatno razljutio šefa Gunthera Steinera koji se zbog neslaganja riješio dvojca Magnussen-Grosjean, a sada u rukama ima novi problem.