Europska liga

Mislav Oršić iskreno progovorio o poklonjenim golovima West Hamu i otkrio što je pošlo po zlu u planu koji su Modri imali za ovaj susret

16.09.2021 u 21:17

Bionic
Reading

Dinamo je europsku sezonu otvorio porazom od West Hama, a svoje viđenje je nakon utakmice ponudio Mislav Oršić

Dinamo je s 2:0 na Maksimiru izgubio od West Ham Uniteda. Iako su Englezi bili dominantniji i uglavnom su bolje izgledali na terenu, do golova su stigli nakon dvije velike greške Modrih. Mislav Oršić je nakon utakmice prokomentirao poraz na otvaranju nove europske sezone.

  • +63
Dinamo - West Ham, 1. kolo Europske lige, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

'Oba gola smo im praktički poklonili. Stvarno je bilo teško igrati nakon toga. Znali smo da, ako držimo nulu, će njima biti sve teže, a nama sve lakše igrati. Nažalost, nismo uspjeli zadržati tu nulu. U drugom poluvremenu smo bolje ušli u igru, taman se počelo nešto događati i igralo se na njihovoj polovici, ali nismo zabili i onda smo opet primili gol', rekao je Oršić pa zaključio kako je West Ham bio odlično pripremljen i kako Dinamu ne preostaje drugo nego vaditi se u idućim susretima:

'Bili su odlično pripremljeni. Njihov desni bek je uvijek bio blizu mene. Moramo se okrenuti idućim susretima i probati ovo izvući i proći skupinu', zaključio je Oršić.

U drugoj utakmici skupine H Genk je u gostima s 1:0 pobijedio bečki Rapid. Nakon prvog kola prvi je West Ham, drugi Genk, treći Rapid, dok se Dinamo nalazi na četvrtom, posljednjem mjestu skupine. Dobra je vijest da prva dva u skupini nastavljaju nastup u Europskoj ligi, dok treći ide u Konferencijsku ligu pa Dinamo ima još dosta šanse za popraviti svoju europsku sezonu.

  • +8
Dinamo - West Ham, navijači Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL