I TRENER PO SUCU

Miše: Tko je rekao da odlazim, laže!

15.05.2009 u 11:18

Bionic
Reading

Trener Hajduka Ante Miše odlučno je demantirao da je razmišljao o podnošenju ostavke, a za suđenje u Maksimiru konstatirao je da je sudac Bruno Marić direktno utjecao na rezultat

Dijelom medija pronijela se informacija koja se, prema Mišinim riječima, ne može smatrati informacijom, već dezinformacijom. Trener Hajduka pojasnio je da niti u jednom trenutku nije razmišljao o podnošenju ostavke.

'Onaj tko vam je to rekao - laže, niti jednog trenutka nisam promišljao o podnošenju ostavke, a kamoli takvo nešto rekao', pojasnio je Miše, a onda se okrenuo derbiju u Maksimiru i onome što ga očito muči zadnja dva dana.

'Sudac Bruno Marić direktno je utjecao na rezultat, i to na način da nije dosudio čisti crveni karton Igoru Bišćanu nakon brutalnog starta na Kaliniću, te druge žute za udaranje Kalinića od strane najprije Mirka Hrgovića, a potom i Dejana Lovrena, a pogotovo Mandžukićev volej kopačkom u glavu Ante Šerića u Hajdukovu šesnaestercu. Sudac je direktno utjecao na rezultat i nitko me ne može razuvjeriti da nije tako.'

Premda je ozlojeđen, Miše se ne predaje.

'Odmah nakon utakmice obećao sam pred novinarima igračima Dinama da ih u Poljudu očekuje pravi pakao i to će se i dogoditi. Do kraja sezone samo nam je to važno i živimo za taj uzvrat', rekao je Miše.

'Toliko od džentlmena s Poljuda, moram na trening spremiti momčad za utakmicu sa Šibenikom', završio je.

Narugao se tako Miše kolegama koji su ga nakon po njima nekorektnih izjava poslije poraza prozvali pravim džentlmenom s Poljuda.