OPTIMIZAM U SPLITU

Miše: Šibenik je dobar, ali idemo po sva tri boda

06.12.2008 u 14:12

Bionic
Reading

Hajduk i dalje čeka kiks Dinama ne bi li konačno preuzeo vrh prvenstvene ljestvice, no bez obzira na zagrebačke 'modre', Ante Miše i njegovi igrači prvo moraju dobiti Šibenik. Bit će to još jedno teško i izazovno gostovanje Splićana

Uoči zadnjeg gostovanja prije zimske stanke, u Hajduku su podijeljena mišljenja oko odnosa prema sudačkoj organizaciji. Dok direktor kluba Fredi Fiorentini 'puca' po sucima, sportski direktor Ivan Buljan više je za umjereniju retoriku.

'Hajduk je tijekom ove sezone imao korektno suđenje, a greške koje su se događale sastavni su dio nogometa i u njima ne vidim nikakvu namjeru', rekao je Buljan uzimajući kao primjer Bundesligu, u kojoj je i sam nekad igrao:

'Da se kod nas događaju greške kao u Bundesligi, pitanje je bi li se prvenstvo uopće završilo.'

Pred Antom Mišom još je jedan zahtjevan ogled s obzirom na to da trener Hajduka i dalje želi nastaviti niz bez poraza, koji se, otkad je sjeo na klupu 'bilih', protegao na osam utakmica. Strateg Splićana je uvjeren da će se niz nastaviti i nakon gostovanja na Šubićevcu.

'Cijenim Šibenik jer su vrlo disciplinirana momčad koja je primila najmanje golova u Prvoj HNL. Cijenim i njihove napadače Zeca i Rodića koji su osvježenje za HNL, no nastupili su njih dvojica protiv nas i u Splitu pa nisu napravili ništa. Idemo na Šubićevac po bodove, ne bojim se nikoga, uostalom, mi smo momčad koje se protivnici moraju bojati', rekao je Miše i potvrdio da će na Šubićevcu utakmicu započeti gotovo ista momčad koja je pobijedila Osijek.

'Jedina izmjena je Linić umjesto kartoniranog Andrića. Uvjeren sam da će Linić dobro zamijeniti Andrića, iako naš kapetan igra najbolji nogomet u svojoj karijeri', kazao je Miše.