HOĆE I VEJIĆA I ŽIVKOVIĆA

Miše: Popis prekobrojnih mogao bi iznenaditi

13.01.2009 u 16:19

Bionic
Reading

Poljud podrhtava od zadovoljstva, nakon impozantne serije u zadarskom Višnjiku igrački kadar Hajduka pojačao je i Hrvoje Vejić. Trener Miše uživa u sve većoj konkurenciji u svojoj svlačionici

Ante Miše izrazio je zadovoljstvo povratkom svog bivšeg suigrača Hrvoja Vejića u Hajduk.

'Naravno da mi puno znači Vejićev dolazak. S njim smo dobili iskusnog i kvalitetnog reprezentativca koji je bio kapetan i dobro poznaje situaciju u klubu. On nam donosi stabilnost i kvalitetu. Jako dobro ga poznajem i zato sam toliko sretan što dolazi', zaključio je Miše, koji u Vejićevom dolasku ne vidi razlog da Hajduk odustane od Borisa Živkovića.

'Živkoviću slijede pregovori s čelnicima kluba, pod ugovorom je do ljeta i njegov status se mora riješiti do polaska u Antalyju. Svima sam rekao da u Tursku vodim 23 igrača, bez golmana, i obzirom da ih je na treningu danas bilo 33, jasno je da će jedan dio otpasti. Neću govoriti o imenima, ali neki bi se lako mogli iznenaditi. Još nisam ništa definirao, još su ostala dva tjedna u kojima se igrači mogu izboriti za status', rekao je Miše i dodao da bi bio potpuno zadovoljan kad bi do kraja prijelaznog roka u klub stigao i Ivan Rodić.

Hajdukov trener svjestan je da su sve oči uprte u 22. veljače, kada na Poljudu gostuje Dinamo.

'Pobijedili smo ih u prvenstvu, dva puta sada u Zadru, ako ih pobijedimo i u Splitu, imat ćemo veliku prednost. To neće biti presudna utakmica ali će puno toga riješiti, jer tko osvoji startnu 'jedinicu' prije trećeg kruga imat će prednost domaćeg terena, što nije za zanemariti. Sve ćemo učiniti da 22. veljače budemo u optimalnoj formi i pobijedimo najvećeg rivala', zaključio je Miše.