JADRANSKI DERBI

Miše: Najradije bih zaigrao protiv Rijeke

09.05.2009 u 11:57

Bionic
Reading

S nestrpljenjem u taboru Hajduka čekaju utakmicu 30. kola T-Com Prve HNL na Kantridi. Trener Splićana Ante Miše i sam bi najradije istrčao na teren protiv riječkog prvoligaša

Na Kantridi se u nedjelju (20.15) igra Jadranski derbi. Hajduk lovi pobjedu koja bi ga ostavila u utrci za naslovom, ali Rijeka kod kuće ima niz od devet trijumfa. Da ih čeka težak zadatak, zna i strateg s Poljuda Ante Miše.

'Istina je da oni igraju bolje doma i da daju puno više golova na Kantridi, no mi dolazimo po tri boda i nitko nam to pravo ne može oduzeti. Oni igraju napadački nogomet, ali mi imamo najbolju obranu. Sve u svemu, očekujem jedan kvalitetan derbi', rekao je trener 'bilih' koji s nestrpljenjem čeka početak utakmice.

'Da mogu, najradije bih obukao kopačke i istrčao na teren u Rijeci. Toliko u meni ima žestine. Siguran sam da i moji igrači razmišljaju isto. Bit će to izuzetno teška utakmica, jer i mi i Rijeka smo u zadnjem kolu upisali poraz, oni u Maksimiru, a mi daleko teži od Varteksa, koji je bio naš veliki kiks', govorio je Miše te dodao kako se ničega ne plaši u Rijeci.

Hajduk će u mislima biti i na Šubićevcu gdje igra Dinamo.

'Navijat ćemo za Šibenik i nadati se da mogu nešto napraviti. Jedino što tražim je da do zadnjeg kola ostanemo kao ekipa, da damo sve od sebe i do zadnjeg kola čekamo kiks Dinama', završio je Miše koji zna da je pobjeda na Kantridi jako bitna i za atmosferu uoči prve utakmice finala Kupa u Zagrebu protiv Dinama.