SVE POTPISANO

Miše dobio ugovor do lipnja 2010.

17.12.2008 u 13:53

Bionic
Reading

Povratkom predsjednika Mate Peroša s privatnog putovanja po Južnoj Americi krenule su i aktivnosti i potpisi ugovora na Poljudu

Ono što se već danima pisalo i dogovaralo u srijedu je dobilo i službenu potvrdu. Ante Miše potpisao je ugovor s Hajdukom u trajanju od jedne i pol godine, preciznije do 30. lipnja 2010, kako je novinare izvijestio glasnogovornik kluba Davor Pavić.

'Ostvarila mi se još jedna želja da i službeno postanem trener Hajduka. Nadam se da će mi se ostvariti i ostale, pogotovo ona da će Hajduk već ove sezone postati prvak', rekao je Miše nakon potpisa ugovora.

Ono što predsjednika Hajduka očekuje u sljedećih nekoliko dana je, prije svega, definiranje novih ugovora s Dragom Gabrićem i Juricom Buljatom, zatim predstavljanje Marina Tomasova i Marije Brkljače te razgovor s Nikolom Kalinićem, za kojeg još uvijek postoji veliki interes inozemnih klubova.

O njegovom ostanku ili odlasku u mnogočemu će ovisiti i ambicije Hajduka, kao i ispunjenje Mišine novogodišnje želje o Hajduku kao novom prvaku Hrvatske.