EURO PREMIJERA

Miše: Ako se postavimo kvalitetno, neće biti problema

29.07.2009 u 12:36

Bionic
Reading

Trener Hajduka Ante Miše povest će u srijedu dvadesetoricu igrača na prvi ovogodišnji europski ogled. Uoči puta u Slovačku, trener bijelih bio je optimističan rekavši da njegova momčad može proći Žilinu

Miše je najavio da neće raditi previše promjena u momčadi; umjesto Andrića najvjerojatnije ulazi Brkljača, a u napadu bi se umjesto mladog Vukušića mogao naći Brazilac Paraiba.

'Ako se postavimo kvalitetno i pokažemo da smo favoriti, ne bismo trebali imati većih problema. Video zapis koji smo gledali otkrio nam je nekoliko stvari o našem protivniku, vidjeli smo ambijent u kojem će se utakmica igrati i naše protivnike. Radi se o dobro organiziranoj momčadi koja zaslužuje respekt i koja je u prošloj sezoni izgubila samo jednu utakmicu na svom terenu. Imaju nekoliko vrlo kvalitetnih pojedinaca, no i mi znamo svoje kvalitete', rekao je Miše koji je u Slovačku poveo dvadesetoricu igrača, momčad koja je igrala u Osijeku oslabljenu za Andrića, no pojačani za Cernata i Smoju.

Mišin optimizam dijeli i Hajdukov kapetan Josip Skoko koji je uvjeren u pozitivan rezultat, jer Hajduk ima adute za pobjedu.

'Istina, igramo oslabljeni bez Kalinića, Andrića i Vejića, svi znamo koliko su ti igrači kvalitetni, no ipak ne bih rekao da smo lošiji nego prošle sezone. Teško je reći nešto više o snazi našeg protivnika, no siguran sam da možemo puno bolje, pogotovo zato što se radi o europskoj utakmici', zaključio je Skoko.