POGLEDAJTE VIDEO

Mirko Filipović uspio svladati ogromnog Choija Mana

02.01.2009 u 09:30

Bionic
Reading

U areni Saitama u Tokyju Mirko Filipović uspio je pobijediti korejskoga diva Honga Choija Mana prekidom u prvoj rundi. Cro Cop uspio je svog protivnika onesposobiti udarcem u nogu

Posljednjeg dana 2008, najbolji hrvatski borac slobodne borbe Mirko Filipović odradio je još jednu borbu i ovoga puta u Saitama Areni u Tokyju. U Japanu je odmjerio snage protiv korejskoga gorostasa Honga Choija Mana koji je visok 218 centimetara i težak 150 kilograma. Korejac je u posljednjih godinu dana doživio tri poraza - Fedor Emalianenko, Badr Hari i Ray Sefo - a posljednji kojeg je pobijedio bio je Mighty Mo u rujnu prošle godine, i to po pravilima K-1, odlukom sudaca.

Mirko Filipović protiv korejskog diva

Mirko je odlično započeo borbu uputivši jedan 'high kick' nogom, a kasnije i lijevim krošeom, no korejski div uspio je amortizirati Cro Copove udarce. Kako je runda odmicala, i Hong Choi Man se sve bolje postavljao u ringu te je zbog svoje visine uspijevao Mirka držati na distanci.

I nakon nekoliko minuta 'trčkaranja' po ringu, Mirko je uspio lijevom nogom pogoditi Korejca u unutarnju stranu lijeve noge nakon čega se ovaj srušio na parter i predao borbu.