NIKAD NEĆE STATI

Miočićeva poruka odjeknut će borilačkim svijetom, a prvom čovjeku UFC-a sigurno je pao mrak na oči

15.05.2018 u 19:44

Bionic
Reading

Već dvije godine Stipe Miočić sjedi na tronu UFC-ove teške kategorije i 'Vatrogasac' ne planira uskoro stati sa svojom dominacijom

Osvojivši pojas nokautom Fabricia Werduma na UFC-u 198 u Brazilu, redom su padali Alistair Overeem, Junior dos Santos i Francis Ngannou. Miočić je tako postao najdominantniji prvak teške kategorije u povijesti UFC-a.

Povodom dvogodišnjice od osvajanja pojasa, 34-godišnjak iz Ohija svim fanovima je poručio kako se za njih planira boriti još dugo vremena.

'Na današnji dan prije dvije godine postao sam prvak. Od tada sam naslov obranio tri puta i postavio rekord za najviše uzastopnih obrana titule. Ne vidim kraj ni na vidiku. Zbog vas nikad neću stati,' prenosi Fight Site.

Riječi su to koje se neće svidjeti konkurenciji, ali ni prvom čovjeku UFC-a Dani Whiteu koji je već par puta pokazao nepoštovanje prema našem borcu te je svojim postupcima dao do znanja da ga ne želi za prvaka. Naime, Miočić je normalna osoba, bez afera i incidenata, a kao takav očigledno ne odgovara Whiteu.

Afera s teškaškim pojasom - Miočić vs White Izvor: Društvene mreže

Miočić se u oktogon vraća 7. srpnja na UFC 226 priredbi u Las Vegasu gdje će pojas braniti protiv prvaka poluteške kategorije, Daniela Cormiera.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia