LIGA PRVAKA

Milanu se za Arsenal vraćaju Pato, Boateng i Nesta

13.02.2012 u 15:20

Bionic
Reading

Pato, Boateng i Nesta vraćaju se u momčad AC Milana uoči velikog sraza s Arsenalom u sominu finala Lige prvaka

U srijedu će, na San Siru, nogometaši Milana i Arsenala odigrati prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka. Bit će to jedan od zanimljivijih ogleda ove faze tog elitnog nogometnog natjecanja.

Inače, trener Milana Massimiliano Allegri i navijači tog kluba su u ponedjeljak primili ohrabrujuću vijest. Naime, treningu su se vratila tri njihova bitna nogometaša i svaki od njih bi mogao zaigrati već u srijedu. U pitanju su Alessandro Nesta, Kevin-Prince Boateng i Alexandre Pato.

Nesta je nedavno, u ogledu protiv Napolija, primio jedan nezgodan udarac i za njega se očekivalo da će se ubrzo vratiti u momčad. Propustio je nakon toga tri Milanove utakmice.

U siječnju se, pak, u Kup utakmici protiv Novare ozlijedio Pato. U pitanju je bila ozljeda mišića, no i kod njege je ona stvar prošlosti i trenutačno se osjeća jako dobro.

Najdulje je pauzirao Boateng. Njega nije bilo četiri tjedna u momčadi, a sve zbog također ozljede mišića koju je pokupio u derbi utakmici protiv Intera. Na sreću po Milan i on je svoju rehabilitaciju odradio.