NOVA PONUDA CITYJA

Milanu i Kaki po 120 milijuna eura

16.01.2009 u 09:20

Bionic
Reading

Manchester City ozbiljno je zagrizao za dovođenje Brazilca Kake, a tome svjedoči i nova ponuda premierligaša u vrijednosti od 271 milijun eura

Prema informacijama koje dolaze iz Italije i Engleske, i Milan polako popušta pred nemoralnim ponudama iz Manchester Cityja koje dolaze za Kaku. 'Rossoneri' su navodno dozvolili svojoj zvijezdi da krene u pregovore s engleskim klubom.

Naime, nakon što je City prvo Milanu ponudio 100 milijuna eura na ime odštete, sada je iznos povećao na 120. Osim toga, u Manchesteru su na račun Kake za višegodišnji ugovor spremni isplatiti isto 120 milijuna eura u što su uključene, osim plaće, i raznorazne premije, a manji dio (31 milijun eura) novca otišao bi i u ruke raznoraznih agenata koji bi sudjelovali u dovođenju ofenzivnog veznjaka.

Ukoliko se taj transfer ostvari, po vrijednosti bi debelo nadmašio rekord koji drži prelazak Zinedine Zidanea 2001. iz Juventusa u Real Madrid za 73,5 milijuna eura.

Mogući odlazak Kake podigao je uzbunu u Milanovoj svlačionici.

'Odluka je na klubu, no moje mišljenje je da bi se odlazak Kake jako negativno odrazio na Milan,' rekao je najiskusniji 'rossoner' Paolo Maldini te dodao:

'Za mene je ponuda nevjerojatna. Niti jedan igrač ne vrijedi toliko, čak ni Cristiano Ronaldo. Kaka s nama igračima nije ništa pričao i dosta je hladan s obzirom na sve što se događa.'