slabi su na dinamovce

Milanski Inter već ove zime dovodi još jednog Hrvata, ali to nije Luka Modrić...

16.10.2018 u 19:22

Bionic
Reading

U redove talijanskog velikana iz Dinama su izravno došli Dario Šimić, Mateo Kovačić i Marcelo Brozović, pa čelnici Intera jako dobro znaju od koga kupuju i kakvog će igrača dobiti. Sad se sprema novi transfer, uz Brozovića, Ivana Perišića i Šimu Vrsaljka već bi u siječnju Inter trebao biti jači za novog Hrvata

Talijanski mediji bliski redovima milanskog Intera raspisali su se kako čelnici talijanskog velikana naveliko spremaju novu kupovinu, žele već u zimskom prijelaznom roku dovesti veznjaka zagrebačkog Dinama Ivana Šunjića (22)!

Dugo se 'valjala' priča kako Inter dovodi Luku Modrića, čak je i sam kapetan hrvatske reprezentacije navodno bio vrlo zainteresiran za dolazak u Milano, no cijela je akcija neslavno propala i Modrić je ostao u Realu. Sada se Inter okrenuo mlađim igračima, a čini se kako će ponovno posegnuti i 'osiromašiti' zagrebački Dinamo.

Naime, talijanski mediji tvrde kako Inter dovodi Ivana Šunjića koji je svojim sjajnim igrama početkom ove sezone na sebe skrenuo pažnju. Navodno čak i sam trener Intera Luciano Spalletti insistira na njegovu dovođenju. I to već ove zime!

'Inter želi dovesti veznjaka, ali to nije Luka Modrić. Oko su bacili na Ivana Šunjića za kojeg su spremni izdvojiti oko pet milijuna eura', piše talijanski Tuttosport.

  • +14
NK Dinamo - Fenerbahče, 1. kolo Europske lige Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Hm, tu bi mogao nastati problem. Jer Šunjić s Dinamom ima ugovor do 2023. godine i sigurno je da ga 'modri' neće pustiti za sitniš. Jako dobro na Maksimiru znaju kakvog igrača imaju, gotovo je sigurno da ga neće pustiti za manje od osam milijuna eura, ako ne i koji milijun više.

Kako god bilo, Dinamu se ne žuri, Šunjiću će cijena rasti iz utakmice u utakmicu, sigurno će se s ponudom javiti i još pokoji europski velikan jer mladi veznjak igra sjajno...