ODLIČAN, ALI LABILAN

Milan želi Teveza, ali nakon psihotestova

27.11.2011 u 18:07

Bionic
Reading

Tevez je u Manchester Unitedu bio u sukobu s Fergusonom, u Cityju se zakačio s Mancinijem, pa nije čudno što su u Milanu pomislili da je problem možda ipak u glavi napadača

Unatoč svim problemima i incidentima koji se vežu za njega, Carlos Tevez još uvijek nije neželjena roba u Europi. U Manchester Cityju već neko vrijeme je bivši, a prvi u redu na njega čeka talijanski Milan. Igračev menadžer satima je pregovarao s Adrianom Gallianijem, novac ne bi trebao biti problem, no jedna stavka mogla bi biti sporna. Rossoneri ne žele Argentinca potpisati dok ne prođe rigorozne psihološke testove i to je nova obavezna klauzula u ugovoru.

'Znamo da je Carlos odličan igrač, no psihofizički aspekti treninga na San Siru vrlo su važni. Ako su psihološki faktori u redu, onda će biti u fizički dio. Nije igrao neko vrijeme i njegovo stanje uma mora biti kako treba', rekao je neimenovani izvor.

Podsjetimo, Tevez je u Manchester Unitedu bio u sukobu s Fergusonom, u Cityju se zakačio s Mancinijem, pa nije čudno što su u Milanu pomislili da je problem možda ipak u napadaču.