Operacija 'zlatan'

Milan radi na dovođenju Ibrahimovića, ali ako on kaže ne, dolazi jedan od trojice napadača među kojima je i Hrvat

02.12.2019 u 09:30

Bionic
Reading

Milan ćeli dovesti Zlatana Ibrahimovića, a zamjenske opcije uključuju Marija Mandžukića, Luku Jovića i Oliviera Girouda

Milan je navodno jako blizu dovođenja Zlatana Ibrahimovića koji je za njih već odigrao 85 utakmica i zabio 56 golova, te upisao 24 asistencije. Proteklih godinu i pol švedski je napadač igrao u američkom MLS-u, a za LA Galaxy je zabio 53 gola i upisao 15 asistencija u samo 58 utakmica.

Naravno da ga takva statistika i s 38 godina svrstava među najbolje svjetske napadače pa ni ne čudi interes brojnih klubova u Europi. Najbliži je ipak Milan za koji Ibra tvrdi da mu je 'drugi dom'. Posrnuli talijanski div mu nudi šest milijuna eura za godinu i pol i čini se kako će se uspjeti dogovoriti.

Ipak, u Milanu imaju i plan 'b'. Ako Ibrahimović ipak ne dođe, Milan će u siječnju svakako dovesti još jednog napadača. Već smo pisali da se Zvonimiru Bobanu i društvu sviđa Mario Mandžukić koji je na izlaznim vratima Juventusa, a sada Tuttosport donosi i potvrdu tog interesa.

Mandžo bi mogao doći ako Ibrahimović kaže 'ne', ali prema nekima se to može dogoditi bez obzira na Ibrahimovića pa bi ovaj dvojac mogao biti novi napadački tandem Milana. Ako ne dođu ni Ibrahimović, ni Mandžukić, na meti su još dva napadača, Olivier Giroud iz Chelseaja i Luka Jović kojeg bi Milan posudio od Real Madrida i tako mu omogućio minutažu potrebnu za razvoj.