za ne povjerovati

Milan potpuno ponizio svog trenera: Veću plaću bi dobio u drugoj talijanskoj ligi!

13.02.2018 u 17:00

Bionic
Reading

Otkriveno je kako Gennaro Gattuso u Milanu radi za nevjerojatnu plaću od 120 tisuća eura godišnje, što je daleko najmanje od svih trenera u Seriji A...

Legendarni defanzivni veznjak u nekoliko je navrata samog sebe nazvao najgorim trenerom u prvoj talijanskoj ligi, a čini se da su ga njegovi poslodavci ozbiljno shvatili.

  • +19
Rijeka - AC MIlan, Europska liga, 6. kolo, 7.12.2017. Izvor: Reuters / Autor: ANTONIO BRONIC

Naime, i dalje ima plaću 120 tisuća eura, koliku je dobio kad se zaposlio kao trener juniora, što je daleko najmanje u Seriji A.

O novom ugovoru još se ne raspravlja, a u odnosu na sedam milijuna eura koliko zarađuje Masimiliano Allegri godišnje u Juventusu, to je zaista malo za Gattusa. Spomenimo samo da je bivši trener otpisanog Beneventa Marco Baroni koji je postavio negativan rekord Serije A i bio sprdnja među ljubiteljima nogometa zajedno sa svojim igračima zarađivao 600 tisuća eura godišnje, pet puta više od trenera Milana.

Gattusu zadovoljstvo ostaju odlični rezultati crveno-crnih u posljednje vrijeme, četiri pobjede i jedan remi, a još je u igri za trijumf u talijanskom Kupu. Ako osvoji tu titulu onda bi mu stvarno trebali ponuditi poštene radne uvjete u budućnosti...