MILIJUNSKO CJENKANJE

Milan podvostručio ponudu za Beckhama

13.02.2009 u 08:20

Bionic
Reading

Čelnici Milana su odlučni u namjeri da englesku nogometnu zvijezdu golemog marketinškog potencijala zadrže u svojim redovima. Za ostanak Davida Beckhama na San Siru njegovom aktualnom klubu LA Galaxyju ponudili su nešto više od deset milijuna funti

Beckham bi se početkom ožujka, prema slovu potpisanog ugovora o posudbi, trebao vratiti u Los Angeles, no taj je rasplet sve manje izgledan.

Sam Englez izjasnio se da bi želio ostati član Milana, a budući da je želja obostrana, posljednja prepreka je, naravno, financijske prirode. Vlasnici Galaxyja spremni su na pregovore, no bez razmišljanja su odbili pet milijuna ponuđenih funti.

Kako piše The Sun, Milanovo vodstvo sada je odlučilo posegnuti dublje u džep i za ostanak virtuoza po pitanju ubacivanja i slobodnih udaraca spremno je izdvojiti 10,5 milijuna funti.

'Želim ostati i nadam se da će mi pregovori između klubova to i omogućiti. U Milanu sam dodatno napredovao, pogotovo na fizičkom planu. Dvostruko sam spremniji nego prije mjesec i pol dana, kada sam došao', poručio je Beckham.