VIŠAK NA SAN SIRU

Milan nudi Ševčenka Real Madridu!

29.11.2008 u 08:13

Bionic
Reading

Teška ozljeda Ruuda van Nistelrooija smanjila je ionako slabašnu napadačku moć madridskog Reala. I dok su se razni mediji raspisali o raznim nogometašima koji bi mogli pojačati redove 'kraljevskog kluba', dotle se, navodno, kuha zanimljiva priča. Prema špa

Kako tvrdi španjolski list Marca Andrij Ševčenko mogao bi uskoro San Siro zamjeniti Santiago Bernabeuom. Naime, ako je vjerovati Marci, Milan se želi odreći Ukrajinca te se njihovi čelnici spremaju put Madrida gdje bi Realu ponudili Ševčenka za 'kikiriki'.

Nesposobnost napadača trenutno je najveći problem Reala, a sve to je još pojačano ozljedom Ruuda van Nistelrooya za kojeg je sezona praktički gotova. Zbog toga su u Madridu odlučili zavući ruku u novčanik te na zimu žele dovesti klasnog napadača.

Andrej Aršavin, Hernan Crespo, Carlos Tevez, Diego Milito ili Jan Klas Huntelaar samo su neka imena za koja se pričalo da su na meti Real Madrida, ali bi se moglo dogoditi da 'kraljevski klub' dobije pomoć od Milana i to u liku Andrija Ševčenka, koji navodno nije u prvom planu kod trenera Ancelottija te čelnici talijanskog kluba nemaju ništa protiv da se riješe Ukrajinca. Dapače Marca tvrdi kako su ga spremni čak ponuditi Realu. Cijena? Nebitna, ali definitivno ne astronomska.