NOVI SPORT

Mikea Tysona zbunio europski nogomet

16.07.2010 u 17:51

Bionic
Reading

Nekadašnja velika boksačka zvijezda odabrala je prilično neuobičajeno mjesto za odmor i slobodne ljetne sate provodi u engleskom gradiću Peterboroughu. Kroz razgovor s ljudima saznao je za nogometni meč i odlučio vidjeti o čemu svi pričaju

Engleski trećeligaš Peterborough je u prijateljskom dvoboju dočekao londonski West Ham, a veću pozornost od samih nogometaša izazvao je nekada najbolji boksač svijeta Mike Tyson.

'Za vaš klub nisam nikada čuo, ali znam za West Ham i odlučio sam pogledati uživo kako to izgleda', rekao je nakon dvoboja za Telegraph slavni borac koji se tijekom poluvremena u dresu domaćin prošetao terenom i razgovarao s navijačima koji su ga željeli upoznati.

Na tribini je imao nekoliko 'instruktora' iz nogometa koji su mu pojašnjavali što se na terenu zaista zbiva i koja su pravila ove, Amerikancima još uvijek prilično nepoznate, igre.

Telegraph piše i da je Tyson, koji je od ove godine vegan, vratio izgled sportaša i da pokazuje golemo strpljenje prema građanima koji ga zaustavljaju i žele se slikati ili izmijeniti koju riječ s njim.