OSTAO IMPRESIONIRAN

Mike Tyson oduševljen spektaklom UFC-a; kratkom porukom bocnuo našeg Stipu Miočića i digao na noge borilačku zajednicu

11.05.2020 u 08:26

Bionic
Reading

Borilačka priredba UFC 249 oduševila je i bivšeg boksačkog prvaka Mikea Tysona, a najviše jedan borac – Francis Ngannou

Mike Tyson i dalje uživa veliku popularnost, posebno ovih dana kada je objavio svoj povratak boksu, a usput dobio i nemoralnu ponudu za borbu golim šakama. Sada je dao kratak komentar koji je izazvao veliku pozornost MMA zajednice, a njegova kratka objava neće se svidjeti aktualnom prvaku Stipi Miočiću.

'Upečatljiv... Opak... budući prvak', napisao je Iron Mike na Twitteru za Kamerunca.

Podsjećamo, sa subote na nedjelju na UFC-u 249 Francis Ngannou brutalno je nokautirao Jairzinha Rozenstruika nakon samo 20 sekundi te je ispisao povijest. Za Predatora je ovo bila četvrta pobjeda nokautom zaredom (Blaydes, Velasquez, Dos Santos i Rozenstruik), a kamerunska zvijer postala je prva osoba u ovoj organizaciji koja je svoja četiri meča u nizu okončala za manje od 90 sekundi. Impresivno! Fascinantno zvuči podatak da je za sve njih u borbi ukupno proveo tek dvije minute i 42 sekunde.

  • +4
UFC 249, Francis Ngannou - Jairzinho Rozenstruik Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

'Frustrira me situacija u ovoj diviziji. Očekivao sam da ću se boriti za titulu, no to se nije dogodilo. Tražili smo da ova borba bude za privremenu titulu, no to nisu htjeli napraviti. Da budem iskren, ne znam gdje je divizija u ovom trenutku. Na meni je ići borbu po borbu do kraja mog ugovora', izjavio je Ngannou poslije meča.

Naime, Kamerunac će još neko vrijeme morati pričekati, jer predsjednik UFC-a Dana White radi na trećem okršaju Miočića i Cormiera za titulu u teškoj kategoriji. Predator svoju prvu priliku nije iskoristio kada ga je u siječnju 2018. jednoglasnom sudačkom odlukom svladao Miočić.