VAPAJ IZ BERLINA

Mijatović: Ne bi nam pomogla ni tri Rehhagela i Mourinho

27.02.2012 u 19:22

Bionic
Reading

Nogometaši Herthe poraženi su i u šestoj utakmici proljetnog dijela Bundeslige. Subotnji poraz u Augsburgu nije uspio spriječiti ni novi trener, iskusni Otto Rehhagel

'U kakvoj smo formi trenutno, ne mogu nam pomoći ni tri Rehhagela i jedan Mourinho. Trener ne može pucati na gol, ni zaustavljati udarce suparnika. Iskreno, u subotu sam se osjećao kao da sam u nekom pogrešnom filmu', iskreno je za Kicker priznao kapetan Herthe Andre Mijatović nakon pada u zonu ispadanja, točnije razigravanja za ostanak.

'Rehhagel je vrlo iskusan trener. Pronaći će pravu taktiku i prave metode', dodao je hrvatski nogometaš koji je iznio i svoje viđenje razloga Herthina posrnuća.

'Neke je od nas zaslijepio dobar ulazak u sezonu, mislili smo da ćemo nastaviti tako i dalje. Ali, s time je sada gotovo. Ostali klubovi koji se s nama bore za ostanak su u toj poziciji otpočetka. Mi smo tek sada shvatili gdje smo i u tome je naš problem'.

'Naravno da su promjene u stručnom stožeru unijele nesigurnost. Ali, to trebamo rješevati nakon sezone, a ne sada. Sada imamo dužnost zadržati klub u prvoj ligi', zaključio je 32-godišnji branič.