'STALNO TO SLUŠAM!'

Mihajlović nema suosjećanja za ono što je Mandžo doživio!

27.01.2016 u 09:32

Bionic
Reading

Nakon minimalne pobjede protiv Alessandrije u polufinalu Kupa, trener Milana Siniša Mihajlović osvrnuo se i na uvrede Danielea de Rossija na račun Marija Mandžukića...

Podsjetimo, za vrijeme derbija Rome i Juventusa De Rossi je u jednom trenutku odbrusio Mandžukiću 'šuti, govnarski ciganine', što su ulovile televizijske kamere pa je talijanski veznjak osuđen od strane medija i optužen za rasizam.

Iako je trener Spalleti stao na stranu svog igrača, tvrdeći da ga je Mandžukić provocirao punih deset minuta prije toga, De Rossi se na kraju morao ispričati, što je učinio na silu, ali ipak jest.

O incidentu je svoje mišljenje dao i Siniša Mihajlović, nakon pobjede 1:0 u polufinalu Kupa protiv Alessandrije, golom Balotellija iz penala.

'Riječi De Rossija? Na svakom stadionu to viču, bismo li ih trebali sve zatvoriti? Ne možete ni zamisliti koliko su mene puta nazvali govnarskim ciganinom,' priznao je trener Milana, a igru njegove momčadi u utorak unatoč pobjedi Corriere dello Sport opisao je 'katastrofalnom'.