TRANSFER STOLJEĆA

Messi spreman prihvatiti ponudu, Barci 200 milijuna!

28.11.2014 u 07:00

Bionic
Reading

Odluči li Barcelona prodati svog najboljeg igrača Lionela Messija, čini se da Argentinac zna gdje bi želio nastaviti svoju blistavu karijeru

Disonantni tonovi između Barcelone i Messija eksponencijalno omasovljavaju tračeve o njegovom transferu, a jedan sasvim realan objavio je i londonski Daily Express koji tvrdi da je Messi na najboljem putu da pojača redove moćnog Chelseaja.

'Sada sam koncentriran samo na ovu sezonu i Barcelonu. Budućnost? Uvijek sam govorio da karijeru želim završiti u Barceloni, ali situacija se ne odvije uvijek onako kako bi netko želio,' izjava je koja je alarmirala sve nogometne milijardere.

Express navodi kako je lista interesenata očekivano dugačka, no i kako njihove informacije potvrđuju da je kapetan Argentine odlučan da se u slučaju prelaska s Nou Campa ponovno 'upari' sa Cescom Fabregasom u dresu Mourinhovih 'bluesa'. Nema sumnje da bi vlasnik Chelseaja Abramovič rado platio i više od traženih 200 milijuna eura, a u slučaju dolaska Messija njegov donedavni veliki protivnik Mourinho bi okupio istinsku momčad iz snova koja bi tim transferom postala najozbiljniji kandidat za naslove u baš svim natjecanjima u kojima bi sudjelovala.