ne dirajte mi raketu!

Messi poslao jasnu poruku čelnicima Barcelone: Njega zadržite pod svaku cijenu!

03.04.2018 u 10:14

Bionic
Reading

Španjolski mediji navode kako su Leo Messi i predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu održali vrlo ozbiljan sastanak na kojemu je Argentinac od čelnika kluba ultimativno zatražio da se hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ne nađe na transfer listi...

Barcelona je prošlog ljeta ostala bez Neymara, zaradili su Katalonci 222 milijuna eura, no u isto vrijeme ostali bez jednog od najboljih svjetskih nogometaša. Svi su mislili kako je takav transfer nemoguć, ali takve se ponude jednostavno ne odbijaju. Odmah je umjesto Neymara na Nou Camp stigao Dembele za 105 milijuna eura, a ove zime i Coutinho za 120 milijuna eura, no Leo Messi ne želi ništa riskirati.

Tako španjolski mediji navode kako je Argentinac, koji 'vedri i oblači' u svlačionici Barce, zatražio hitan sastanak s čelnicima kluba nakon što je osvanula 'službena' transfer lista za ljetni prijelazni rok. Messija je zabrinulo to što je na njoj hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (30). Ponude za Raketu već su na stolu, Juventus je navodno spreman platiti 80 milijuna eura za njega, a ta će cifra biti i veća jer su neki engleski prvoligaši - prije svih Manchester United i Tottenham - također zainteresirani i spremaju poslati ponude.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Messi je na sastanku s predsjednikom Josepom Marijom Bartomeuom i njegovim suradnicima doslovno postavio ultimatum - izvori bliski klubu navode kako je izričito zahtijevao da klub odbije sve ponude za Rakitića te da ga se pod svaku cijenu zadrži na Nou Campu!

  • +11
Lionel Messi - zvijezda Barcelone i argentinske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Raketa je u ljeto 2014. godine za 18 milijuna eura u Barcelonu stigao iz Seville, a danas je jedan od najplaćenijih Barcinih igrača, nezamjenjivi član prve momčadi. Ove je sezone odigrao 46 utakmica u svim natjecanjima i zabio četiri gola uz isto toliko asistencija.