ostao bez trofeja

Messi izgubio živce i čeka ga velika kazna; pogledajte kako je divljački sleđa udario igrača i nokautirao ga, a mnoge je iznenadilo koji mu je ovo crveni karton u karijeri

18.01.2021 u 11:25

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Athletica iz Bilbaoa nadigrali Barcelonu u finalu španjolskog Superkupa 3:2 nakon produžetka, svi bruje o nesportskom potezu Lionela Messija

Iako je Barcelona u finalnoj utakmici koja se igrala u Sevilli vodila s 1:0 i 2:1, golovima Griezmanna (41, 77), Athletic se vratio u utakmicu. Zabili su De Marcos (42) i Villalibre (90), a u produžetku je Messiju i društvu presudio Williams u 93. minuti.

Tako je momčad iz Baskije osvojila trofej (treći Superkup nakon 1984. i 2015. godine, op.a.), a Argentinac Messi još jednom je pokazao kako jako teško podnosi poraze.

Naime, Messi je u 120. minuti iz čista mira namjerno ili bolje rečeno divljački s dvije ruke nasrnuo na igrača Athletica Villalibrea (s leđa ga je snažno divljački udario desnom rukom i prizemljio!) i očekivano, odmah je dobio crveni karton te ga čeka kazna. I to ne bilo kakva. VIDEO pogledajte OVDJE.

Video ovog Messijevog poteza nevjerojatno brzo se proširio društvenim mrežama...

Messi je u sekundi izgubio živce kada mu je Villalibrea ušao ispred njega kada je trčao prema suparničkom šesnaestercu. Dogodilo se to u žaru borbe za loptu jer Barca je lovila gol za 3:3, ali ovakva rekacija Argentinca je zaista bila pretjerana. Ružan potez koji će mu obilježiti karijeru.

Zanimljivo je spomenuti kako je ovo 33-godišnjem Messiju tek ukupno treći crveni karton u cijeloj karijeri - što je mnoge iznenadilo - te prvi ikada za Barcelonu nakon ukupno 753 službene utakmice. Zaista nevjerojatan podatak!

Još nije poznato koliko će utakmica suspenzije dobiti Messi zbog nesportskog poteza. Jasno je kako će dobiti minimalno dvije utakmice suspenzije za direktni crveni karton.

Nakon tog nesportskog poteza Lionela Messija društvene su se mreže užarile. Većina ga osuđuje i pita se što mu je to trebalo, a ima i onih koji su uvjereni kako je odmah išao provjeriti puls igračku kojeg je udario i oborio na travnjak.