ZIG ZAG SHOP

'Medvjedi' otvorili fan shop kakav nemaju ni Dinamo ni Cibona

01.09.2011 u 11:22

Bionic
Reading

Uprava Medveščaka još je jednom pokazala ozbiljnost i poduzetnost, te otvaranjem fan shopa Zig Zag u strogom središtu Zagreba ponudila navijačima brojne navijačke artikle. Tako nešto dosad nisu imale zagrebačke ikone Dinamo, Cibona i rukometaši Zagreba

Zig Zag fan shop

U 90-ak kvadrata fan shopa u Teslinoj 6 navijače čeka solidan izbor majci, kapa, palica, pakova, školskog pribora i ostalih navijačkih artikala s likom medvjeda. Cijene su solidne, a koliko i prihvatljive navijačima, to tek treba vidjeti.

Ugodno je bilo u srijedu navečer u strogom središtu Zagreba, u Teslinoj ulici, gdje je otvoren veliki fan shop Medveščaka. Lokacija savršena, ambijent prijateljski, ponuda sasvim solidna bez obzira na to što u prodaju još nisu ušli novi dresovi. Uprava kluba i njihova PR agencija doveli su na otvorenje cijelu momčad, prigodno obučenu u majice turnira Ferdo Spajić koji započinje u petak, pojavio se tu i gradonačelnik Milan Bandić, što samo svjedoči da je klub dobio potporu kakvoj se i nadao, a navijači su, premda u manjem broju od očekivanog, stigli pogledati što se to nudi od 'medvjeđih' artikala.

Izvrsna doza ukusa u pripremi otvorenja, bez domaćih posvuduša i silikonskih starleta koje inače ne propuštaju takve prilike, te uz novinare koji i inače prate klub, jasno pokazuje nakanu da Medveščak ne želi raditi od sebe spektakl, barem ne dok su u pitanju događaji izvan leda. U Domu sportova to bi ipak trebala biti sasvim druga priča, od nove ekipe očekuje se dosta, svakako više nego prošle sezone.

Sve u svemu, Medveščak je odradio izvrstan posao i na tome upravi treba čestitati. Dobiti, kupiti ili iznajmiti takvu lokaciju za fan shop nije dosad ni izbliza uspjelo ni puno većim klubovima u gradu, poglavito Dinamu, Ciboni i rukometnom Zagrebu, pa je očito da u Medveščaku i dalje ima ono nešto po čemu klub odskače od ostatka zagrebačkog sporta. Navijači i ljubitelji hokeja zaista imaju zašto biti ponosni!