SHOW KOD MARIĆA

'Medvjedi' izvukli remi protiv hrvatskih novinara

15.03.2011 u 09:04

Bionic
Reading

Drugu godinu zaredom hokejaši Medveščaka završavaju sezonu nogometnom utakmicom protiv hrvatskih novinara koji prate klub u Ebel ligi. Za razliku od prošle godine, ove su se hokejaši puno bolje pripremili

Na terenu Nogometne akademije Silvija Marića, drugu godinu zaredom, hokejaši Medveščaka i novinari koji prate klub odigrali su nogometnu utakmicu kojom se i službeno stavlja zastor na njihovu sezonu. Istina, zagrebačkim oklopnicima ostalo je još odigrati finale Prvenstva Hrvatske, no kako većina stranaca već ovaj tjedan leti prema Sjevernoj Americi, tako je i utakmica odigrana uoči finala protiv KHL Mladost.

'Medvjedi' su prošle godine doživjeli pravu rezultatsku katastrofu - primili su dvoznamenkast broj golova - pa su se ove sezone očito dobro pripremili za novinare. Branio im je Krošelj, i to tako dobro da je jedan od najzaslužnijih za konačni rezultat 2:2. Uz njega su bili Sertich, Macaulay, Sandrock, Šijan, Hecimovic, Prpic, Kinasewich, MacLean, Rabbit, Čunko i Gazdić, dok su za novinare igrali Ledinski (Večernji list), Poljak (Jutarnji list), Mati (24 sata), Pavić (Index), Jelenek (Vjesnik), Kožić (Sport plus), Šivak (HRT) i Miladin (tportal).

Hokejaši su poveli izvrsnim pogotkom MacLeana, koji je pokazao da mu je lakše zabiti nogometnom loptom nego pakom. Jelenek, koji je u tim trenucima stajao na golu novinara, zaista nije mogao obraniti snažan i precizan udarac bivšeg NHL-ovca. Nakon duge opsade Krošeljeva gola i nevjerojatnih promašaja u režiji napadača novinara, na 1:1 je izjednačio Šivak, a ubrzo potom Mati je okrenuo rezultat u korist medijskih djelatnika.

Na kraju je jedan udarac Serticha okrznuo Šivaka u obrani, lopta je promijenila smjer i prevarila golmana novinara, a u tom trenutku na vratima je stajao Miladin, te je tako postavljen konačni rezultat 2:2.

Zanimljivo, hokejaši su u pojedinim trenucima igrali i sa sedam igrača na travnjaku, dakle jednim više od dogovorenog, no na kraju se nitko nije bunio. Hokejaši su dominirali snagom i brzinom, dok su hrvatski novinari bili očito tehnički bolji. Stoga je i tih 2:2 zaista najrealniji rezultat.