ČETVRTAK U 12,15 SATI

'Medvjed' John Hecimovic na chatu tportala

12.01.2011 u 10:35

Bionic
Reading

Premda je uobičajeno da chat na tportalu traje punih sat vremena, a najčešće je i to premalo za odgovore na sva pitanja brojnih posjetitelja, chat Johna Hecimovica zbog obaveze s treningom trajat će samo pola sata. Ipak, ljubiteljima hokeja na ledu pripremili smo i posebno iznenađenje

John Hecimovic nedvojbeno je najpopularniji hokejaš Medveščaka, a na chatu tportala bit će u četvrtak od 12,15 do 12,45 sati. Nažalost, zbog obaveza u klubu, ponajprije treninga i priprema za put u Jesenice i nastavak sezone, Hecimovic nije mogao izdvojiti više od pola sata za navijače, no navijači će ipak dobiti svojevrsnu kompenzaciju 'izgubljenog' vremena!

Naime, na sva neodgovorena pitanja tijekom chata Hecimovic će odgovoriti u narednih dan ili dva putem e-maila, a najbolje i najoriginalnije pitanje nagradit će Medveščakovom majicom sa svojim potpisom. Jasno, sva pitanja i odgovore objavit ćemo na tportalu, baš kao i dobitnika vrijedne nagrade. Svoja pitanja možete slati i na e-mail adresu sport@t-com.hr ili ih postavljati tijekom chata.

Na chat se možete uključiti preko linka http://www.tportal.hr/videochat