SVE JE JASNO

Mediji žestoko kritiziraju; Schumijeva agentica im jasno poručila...

01.06.2015 u 08:23

Bionic
Reading

Malo je informacija o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera, premalo da bi se utažila žeđ stranih medija. Menadžerica njemačkog vozača Sabine Kehm objasnila je zašto je to tako

Sedmerostruki svjetski prvak nastradao je na skijanju u prosincu 2013. Od tada nije viđen u javnosti, nema nikakvih fotografija, a i njegovo zdravstveno stanje nakon teške nesreće u velikoj je mjeri nepoznanica.

Zbog takve zaštite privatnosti u medijima su žestoko kritizirane Schumacherova supruga Corina i menadžerica Sabine Kehm, a ona je pokušala objasniti u čemu je problem.

'Kada smo radili zajedno, Michael je uvijek imao jasna pravila - strogo je držao svoj posao odvojenim od privatnog života i nikada nije odstupio od toga. Nije bilo obiteljskih priča, nije bilo ni novinara koji je imao njegov broj telefona.'

Inače, otkada se Schumacher vratio u svoju vilu u Švicarskoj, helikopteri medijskih kuća nadlijeću to područje kako bi snimili nešto, ali bez uspjeha.

Dodajmo da je Kehm za Der Spiegel otkrila da im je poznati odvjetnik za medije Felix Damm dao potporu za njihove postupke kojima žele zaštititi nesretnog prvaka.