PITANJE ZA KOLIKO

Mediji preselili Modrića, trener se još nada

17.08.2011 u 14:39

Bionic
Reading

Luka Modrić neće igrati utakmicu četvrtog pretkola Europske lige protiv Heartsa (20.45). Službeni razlog je lakša ozljeda gležnja, no engleski mediji pišu da Luka neće igrati jer su ga Spursi konačno odlučili pustiti u Chelsea

Slomila ih je nova ponuda sa Stamford Bridgea koja uključuje 34 milijuna eura plus veznjak Yossi Benyoun i napadač Salomon Kalou.

Zanimljivo, Tottenhamov predsjednik Daniel Levy nije otputovao s momčadi u Škotsku.

'Ne znam gdje je otišao Levy, no on je već nekoliko puta ponovio kako Modrić neće biti prodan. To je sve što znam. Koliko ja vidim, nema nikakvih naznaka da će Modrić biti prodan', kazao je Redknapp i tako još jednom zamutio cijelu priču oko hrvatskog reprezentativca.

Ako Luka neće zaigrati protiv Heartsa, onda je jasno da odlazi u Chelsea. Naime, sa Stamford Bridgea su Tottenhamu uvjetovali da neće kupiti Luku ako zaigra u Europskoj ligi za Tottenham, pošto bi tada izgubio pravo igranja za Chelsea u skupini Lige prvaka. Za novu bi momčad u europskim natjecanjima mogao zaigrati tek nakon 1. veljače.

U Daily Expressu se pojavila i izjava navodnog menadžera Nike Kranjčara, u kojoj je izvjesni Adrian Aliaj potvrdio da Niko prelazi u Sunderland. Međutim, hrvatski je reprezentativac tu vijest odlučno demantirao.