trenutno je u francuskoj

Medicinska sestra otkrila vijest koju žele čuti svi Schumacherovi navijači

11.09.2019 u 15:46

Bionic
Reading

Legendarni njemački vozač Formule 1 Michael Schumacher (50) teško je ozlijedio glavu 29. prosinca 2013. Jedva je preživio težak pad na francuskom skijalištu prije više od pet godina, bio je u komi, a posljedice osjeća i danas.

Schumacher je i dalje najuspješniji vozač Formule 1 jer je osvojio rekordnih 91 Grand Prixa i sedam svjetskih naslova.

Međutim, od nesreće u francuskim Alpama prije pet godina Schumachera nije bilo u javnosti, baš kao ni konkretnih informacija od osoba bliskih njemačkom vozaču bolida.

Francuski Le Parisien objavio je kako je Michael Schumacher u ponedjeljak iz Geneve prebačen u Pariz, točnije u bolnicu Georges-Pompidou, gdje su ga na kolicima uveli oko 15.40 sati na odjel kardiovaskularne kirurgije.

Isti dnevnik ove srijede prenosi riječi i jedne medicinske sestre, pa ako joj je za vjerovati, iako znamo da je Le Parisien ozbiljan dnevnik, stanje legendarnog Nijemca je dobro.

'Da, on je na mom odjelu, gdje smo još jedna sestra i ja te mogu potvrditi da je svjesnom stanju', rekla je dotična medicinska sestra.

Njegov boravak u pariškoj bolnici izazvao je veliku pažnju javnosti, pa na Schumachera cijelo vrijeme prati desetak sigurnosnih agenata.

A da se situacija oko Schumachera očito popravlja, potvrđuje činjenica da je i bivši šef Ferrarija i osoba bliska obitelji, Jean Todt u utorak od 17.15 sati bio u posjetu Nijemcu te je kod njega bio punih 45 minuta.