KID'S DAY

McEnroe i Ivanišević protiv dubrovačkih mladih nada

08.07.2010 u 11:15

Bionic
Reading

Prije međusobnog okršaja na Stradunu, Goran Ivanišević i John McEnroe udružili su rekete i u paru zaigrali protiv malih dubrovačkih tenisača

Riječ je, naime, o događaju Kid's day u Uvali Lapad, turniru dubrovačkih teniskih nada u uzrastu od 10, 12 i 14 godina. Turnir na zemljanoj podlozi uvale Lapad potrajao je cijelu subotu, a njegovi najuspješniji sudionici na kraju su odigrali po gem protiv dvojice teniskih aseva. Paru Nikoli Mihaljeviću i Anamariji Zokić pošlo je za rukom osvojiti gem protiv tandema Ivanišević - McEnroe, koji su zajedno osvojili četiri Wimbledona.

Osim okršaja s najuspješnijim sudionicima turnira, Goran i John zaigrali su po poen-dva i sa svim ostalim mini tenisačima, dijeleći im savjete o bekhendu, forhendu i servisu. Šećer na kraju bio je fotografiranje s teniskim asevima, koji su usto vrijedno ispisali svoje autograme na sve dječje kape, loptice i ostale teniske rekvizite.

Sve zajedno bila je zabavna uvertira okršaju koji će se zbiti u 18 sati ispred Kneževog dvora u kojem će Goran i John ukrižiti svoje rekete i odigrati svojevrsni sudar titana. Sva sredstva prikupljena kupnjom ulaznica (koje stoje tisuću kuna) donirat će se dječjem odjelu dubrovačke bolnice.