KAKVA LUDNICA

MAXtv vas vodi na tekmu u Pariz!

17.03.2010 u 13:42

Bionic
Reading

Da, dobro ste pročitali! Upravo vi možete biti sretni dobitnik koji će sa svojom dragom osobom posjetiti najromantičniji grad na svijetu! MAXtv i TV5Monde vode vas od 14. do 18. svibnja na nezaboravnu avanturu u Pariz!

MAXtv i TV Monde vode vas u nezaboravan posjet Parizu! Oni sretno ili nesretno zaljubljeni moći će pet dana uživati u najromantičnijem gradu na svijetu, a oni manje romantični također će doći na svoje. Naime, zaljubljenicima u nogomet priuštit ćemo pravu poslasticu – vodimo vas na posljednje kolo francuske nogometne lige! S obzirom na to da ovog trenutka čak šest ekipa vodi ljuti boj za naslov najbolje francuske momčadi, sasvim je jasno da bi se stvari itekako mogle riješiti na dan vašeg dolaska u zemlju kankana, kroasana i finih vina.

Dakle, o čemu je konkretno riječ? Od 14. do 18. svibnja vodimo vas na nezaboravnu avanturu u Pariz! Osim posjeta poznatim pariškim kutcima za zaljubljene, vodimo vas i u posjet studijima TV5Monde, gdje ćete imati priliku sudjelovati u snimanju serije 'Foot'. No to nije sve! Kao posebnu poslasticu za zaljubljenike u nogomet, vodimo vas na jednu pomno odabranu utakmicu posljednjeg kola francuske nogometne lige! Koju? To ćete saznati u posljednji čas jer i to ovisi o raspletu francuskog prvenstva.

Pravila nagradnjače pogledajte na našem MAXtv portalu, a sve što trebate napraviti između 15. ožujka i 15. travnja da biste iskusili čari najromantičnijeg grada na svijetu uz nogometna uzbuđenja koja on nudi jest sljedeće:

1. Prebacite na TV5Monde na 859. kanalu vašeg MAXtv-a
2. Dok gledate TV5Monde, pritisnite crvenu tipku svog daljinskog upravljača
3. Prijavite se putem sučelja na ekranu i krenite pakirati kofere za posjet Parizu

U nagradu je uključeno:
- dvije povratne avionske karte za Pariz,
- transport do hotela,
- četiri noćenja u hotelu,
- transport na stadion.

Za one koji neće biti te sreće i otputovati do Pariza osigurali smo utješnu nagradu: 20 nogometnih dresova s imenom Vedrana Runje. Pa nije ni to baš tako loše, zar ne!