PRATITE UŽIVO I UŽIVAJTE!

MAXtv i SP 2010 - najbolji izvor informacija od 0 do 24

10.06.2010 u 13:50

Bionic
Reading

U stereotipnoj situaciji u kojoj bolja polovica inzistira na gledanju svoje omiljene sapunice, 'onaj drugi' moći će to kompenzirati praćenjem situacije na nogometnim terenima preko prikaza rezultata koje ćete moći aktivirati crvenim gumbom na svom MAXtv daljinskom upravljaču. MAXtv praćenje rezultata uživo bit će od petka dostupno samo MAXtv korisnicima, bez dodatne aktivacije i instalacije i bez ikakve dodatne naplate

Najvažniji sportski događaj godine je pred vratima - 11. lipnja u Južnoafričkoj Republici započinje 19. svjetsko prvenstvo u nogometu. Kako dobro (i predobro, rekli bismo) znamo, reprezentacija Hrvatske nije se uspjela kvalificirati za odlazak na prvo SP koje se održava na afričkom tlu, tako da zbivanja u Južnoafričkoj Republici nećemo pratiti baš toliko pozorno, ali malo tko će ipak moći potpuno odoljeti groznici najvažnijeg natjecanja najvažnije sporedne stvari na svijetu.

MAXtv za svoje korisnike ima posebno iznenađenje za praćenje svjetskog prvenstva: aplikaciju MAXtv praćenja nogometnih rezultata uživo, koja će vam omogućiti da u svakom trenutku budete potpuno u toku zbivanja. Da, čak i ako uspijete (bolje rečeno, budete morali) odoljeti groznici i u određenom trenutku gledate nešto drugo osim nogometa. Naime, u stereotipnoj situaciji u kojoj bolja polovica inzistira na gledanju svojeg omiljenog programa, 'onaj drugi' moći će to kompenzirati praćenjem situacije na terenima u Južnoafričkoj Republici preko prikaza rezultata koje ćete moći aktivirati crvenim gumbom na svom MAXtv daljinskom upravljaču.

Pritiskom na crveni gumb moći ćete, dakle, vidjeti aktualni rezultat utakmice koja je u tijeku, ali i aktivirati detaljan prikaz cijele statistike utakmice, dobiti informacije o aktualnim, odigranim utakmicama i sljedećim utakmicama, saznati sve o reprezentacijama, igračima, izbornicima i stadionima, kao i pregledati statistike svih odigranih utakmica bez obzira o kojem se krugu natjecanja radilo. Iz detaljnog prikaza moći ćete aktivirati i Snimalicu kako biste mogli snimiti utakmice ukoliko ih ne možete pogledati u vrijeme emitiranja.